Aankomst
Vertrek

Bijplaatsing bed

In onze studio’s en appartementen kan in overleg (gratis) een babybedje, geschikt voor kinderen tot 3 jaar, bijgeplaatst worden. In alle studio’s en enkele appartementen kan in overleg ook een extra normaal bed bijgeplaatst worden. Per aanvraag zal bekeken worden wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Ontbijt, lunch en diner

Alle studio’s en appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Op 100 meter afstand van het apparthotel is een grote supermarkt gevestigd. Mocht u toch liever ontbijt geserveerd krijgen op uw kamer, dan kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice.

Fietsen

Voor uw gemak stellen wij gratis fietsen beschikbaar. Deze zijn te leen op basis van beschikbaarheid. U hoeft deze niet van te voren te reserveren.

Parkeren

Parkeren Apparthotel Oranjestaete biedt privéparkeergelegenheid aan op eigen terrein, tegen een tarief van €15,00 per dag. Bij langer verblijf kunnen wij u hier een speciaal tarief aanbieden.

Voor meer informatie mail receptie@hoteloranjestaete.nl of bel naar +31 (0) 24 845 20 09.

In verband met beperkte beschikbaarheid wordt aanbevolen vroegtijdig te reserveren. Reserveer een parkeerplaats altijd telefonisch.


Appart Hotel Oranjestaete biedt een elektrische ECO DUO laadpaal.

Komt u ons bezoeken in Nijmegen met uw elektrische of hybride auto?
Neem uw eigen laadpas mee en u kunt deze opladen terwijl u geniet van uw verblijf bij Apparthotel Oranjestaete. Afhankelijk van het type auto, is het mogelijk om twee voertuigen op te laden binnen 6 uur voor een volledige accu.

Let op: dit is een service op basis van beschikbaarheid.
Gelieve de autosleutels bij ons achterlaten. Dit zodat wij de auto voor u kunnen verplaatsen indien nodig en andere gasten ook gebruik kunnen maken van onze laadpaal.

Housekeeping

Wij onderscheiden Short-stay en Long-stay housekeeping. Bij Short-stay, korter dan een week, wordt de accommodatie dagelijks schoongemaakt en worden de bedden dagelijks opgemaakt. Bij Long-stay, langer dan een week, wordt de accommodatie wekelijks uitgebreid schoongemaakt en worden bedden dagelijks opgemaakt.

WIFI

Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van gratis WIFI.