Aankomst
Vertrek

Welkom bij Apparthotel Oranjestaete

Sfeervol, warm, met veel persoonlijke aandacht. Apparthotel Oranjestaete is een plek als thuis. Misschien zelfs wel ietsje fijner. In Nijmegen, aan de rand van het centrum, doen eigenaren John en Olle er werkelijk alles aan om hun gasten een plezierig verblijf te bieden. Gewoon, door voor u net een stapje extra te zetten. 

Lees meer

PARTICULIERE GASTEN

Verwend worden door de persoonlijke aandacht en huiselijke warmte. 

Nijmegen verkennen op de gratis ter beschikking gestelde fiets of een fantastische wandelroute maken door de Ooij.

Opgehaald worden van het Centraal Station Nijmegen en ontspannen voor de deur afgezet worden.

Lees meer

Zakelijke gasten

Uw afspraak in alle rust voorbereiden aan uw bureau in uw eigen studio of appartement of in alle vrijheid ontspannen na uw afspraak. 

Het kan allemaal in onze op comfort en design ingerichte studio’s en appartementen voorzien van WIFI, luxe keuken, douche, zitcomfort en bureau.

Uw auto veilig geparkeerd op ons eigen terrein.

Lees meer

Lopers van de Nijmeegse Vierdaagse opgelet!

 

Boek nu onze laatste beschikbare appartementen! Voor minimaal 5 nachten; incheck maandag 18 juli en uitcheck zaterdag 23 juli. Of wilt u langer genieten van een verblijf bij ons prachtige hotel? Dan kan dat natuurlijk ook!

Onze appartementen beschikken tot volledig ingerichte keukens. Met gemak kunt u dan ook uw eigen ontbijt of maaltijd klaarmaken. Zonder dat u de feestgangers nog hoeft tegen te komen.

Enige wat wij van je vragen is een aanbetaling van de helft van uw verblijf en het aantonen van uw startbewijs. Dan regelen wij een comfortabel verblijf.

 Meer weten of nu al enthousiast geraakt? Mail ons dan via receptie@hoteloranjestaete.nl

Map
Klik voor kaart

TripAdvisor

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.5 Rated by Guests

Travel Award