Aankomst
Vertrek

COVID-19

Lieve gasten,

14 december 2021 heeft er crisisberaad plaatsgevonden in Den Haag over de ontwikkelingen van COVID-19. Vooralsnog zullen wij de komende weken, ook met Kerst en Oud & Nieuw, gewoon geopend zijn! Uiteraard houden wij ons aan alle geldende maartregelen.

Zoals u weet zijn, naast de winkels, restaurants gesloten. Maar omdat onze appartementen en studio’s allemaal zijn voorzien van een compleet uitgeruste keuken, kunt u de lekkerste (feest)maaltijden gewoon zelf bereiden op uw kamer.  Verder zijn er genoeg mogelijkheden tot eten laten bestellen of bezorgen!


Mocht u uw verblijf toch willen annuleren, dan kunt u een mail sturen aan receptie@hoteloranjestaete.nl of bellen op 024 845 2009.

Mocht er toch nog iets veranderen dan kunt u dit terug lezen op onze website of Social Media pagina’s.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen, blijf gezond en graag tot ziens!

John en Olle
Team Hotel Oranjestaete

 

WIJ ZIJN GEOPEND!

Hotel Oranjestaete Nijmegen is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Wij vragen u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen.

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Voor uw en onze veiligheid willen wij u vragen om u tijdens uw bezoek aan ons hotel te houden aan het volgende beleid: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers.
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers.
  • Ontsmet of was uw handen volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen.
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en hotelmedewerkers.
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.


EXTRA AANDACHT VOOR HYGIËNE.

Uw kamer is grondig gereinigd voor uw komst. Tijdens uw verblijf komen onze medewerkers niet op de kamer. Wij verstrekken indien u langer dan een nacht verblijft een tas met extra handdoeken, badkamerartikelen, koffie etc. Uiteraard kunt u altijd de receptie benaderen voor andere artikelen.

Openbare ruimtes in het hotel worden meerdere malen per dag gereinigd. Daarnaast treft u bij de ingang en de openbare ruimtes stations met desinfecterende handgel.

De gezondheid van onze medewerkers wordt dagelijks voor aanvang van hun dienst gecontroleerd. Wij vragen aan de gasten eveneens of zij gezond zijn.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Alvast hartelijk dank voor uw samenwerking!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een sfeervol en warm verblijf bij ons in het hotel.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie!


Met gastvrije groet, 

John en Olle
Team Hotel Oranjestaete