Aankomst
Vertrek

COVID-19

WIJ ZIJN GEOPEND!

Hotel Oranjestaete Nijmegen is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Wij vragen u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen.

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Voor uw en onze veiligheid willen wij u vragen om u tijdens uw bezoek aan ons hotel te houden aan het volgende beleid: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers.
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers.
  • Ontsmet of was uw handen volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen.
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en hotelmedewerkers.
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos.


EXTRA AANDACHT VOOR HYGIËNE.

Uw kamer is grondig gereinigd voor uw komst. Tijdens uw verblijf komen onze medewerkers niet op de kamer. Wij verstrekken indien u langer dan een nacht verblijft een tas met extra handdoeken, badkamerartikelen, koffie etc. Uiteraard kunt u altijd de receptie benaderen voor andere artikelen.

Openbare ruimtes in het hotel worden meerdere malen per dag gereinigd. Daarnaast treft u bij de ingang en de openbare ruimtes stations met desinfecterende handgel.

De gezondheid van onze medewerkers wordt dagelijks voor aanvang van hun dienst gecontroleerd. Wij vragen aan de gasten eveneens of zij gezond zijn.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Alvast hartelijk dank voor uw samenwerking!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een sfeervol en warm verblijf bij ons in het hotel.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie!


Met gastvrije groet, 

John en Olle
Team Hotel Oranjestaete