Privacyverklaring | Apparthotel Nijmegen Oranjestaete

Privacyverklaring

Privacyverklaring Apparthotel Oranjestaete

1. Inleiding

Wanneer je contact met ons opneemt, deel je persoonsgegevens met ons. Deze geef je vaak zelf door zodat wij een prangende vraag kunnen beantwoorden, zodat je een kamer kunt boeken of zodat we je op de hoogte kunnen houden van zaken rondom jouw bezoek aan Apparthotel Oranjestaete. Maar soms geef je ook informatie door zonder dat je deze zelf actief aan ons verstuurt (bijvoorbeeld via cookies). In deze privacyverklaring leggen we graag uit welke gegevens we van je verzamelen, waarom we deze nodig hebben, wat we hiermee doen en welke rechten je hebt. Kortom; hoe gaan we om met jouw persoonsgegevens en privacy?

1.1. Wat zijn persoonsgegevens?

Onder persoonsgegevens valt alles waardoor wij kunnen zien óf waardoor we kunnen achterhalen dat jij het bent. Dit zijn directe persoonsgegevens, zoals je naam, e-mailadres, woonadres en telefoonnummer, maar ook gegevens waardoor we gemakkelijk kunnen achterhalen dat bepaalde gegevens of acties bij jou horen, zoals je IP-adres. Wanneer je een formulier invult op de website of zelfs wanneer je alleen onze website bezoekt, geef je ons de beschikking over jouw persoonsgegevens.

1.2. Wie verwerkt jouw persoonsgegevens?

Deze privacyverklaring heeft betrekking op alle data die verwerkt worden door Apparthotel Oranjestaete of waarbij Apparthotel Oranjestaete de verantwoordelijkheid draagt voor de verwerking. Hieronder vind je onze bedrijfs- en contactgegevens. Zo kun je ons te allen tijde bereiken wanneer je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons.

Vestigingsadres:
Oranjesingel 66
6511 NZ  NIJMEGEN
Contactgegevens:
T. +31 (0)24 845 20 09
E. receptie@hoteloranjestaete.nl

2. Waarvoor gebruiken wij jouw persoonsgegevens?

We leggen je graag voor ieder formulier afzonderlijk uit welke gegevens we van je vragen, waarom we deze vragen, wat we ermee doen en waar en hoe we jouw gegevens opslaan.

2.1. Contactformulier

Soms wil je contact met ons opnemen en daarvoor is op de website van Apparthotel Oranjestaete een contactformulier beschikbaar.

2.1.1. Welke gegevens verwerken wij en waarom?

We vragen om je naam, zodat we weten met wie we contact hebben. Dit maakt een conversatie wel zo prettig en gemakkelijk. De meeste vragen beantwoorden we per e-mail. Om je een antwoord te kunnen sturen op jouw vraag, hebben we dus een e-mailadres nodig. Wanneer je liever telefonisch contact met ons wilt, dan is het invoeren van een telefoonnummer optioneel. Om jouw vraag gericht te kunnen beantwoorden of om te kunnen reageren op een opmerking, vragen we je om een onderwerp in te vullen en om alvast een bericht formuleren in het contactformulier. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en je zo goed en efficiënt mogelijk helpen.

Wanneer je het contactformulier invult en de hierboven genoemde data aan ons verstrekt, geef je toestemming om deze te gebruiken voor het onderhouden van contact. De gegevens die je aan ons toevertrouwt via het contactformulier gebruiken wij niet voor andere doeleinden dan voor het beantwoorden van jouw vraag. Apparthotel Oranjestaete verkoopt persoonsgegevens nooit aan derden.

2.1.2. Waar slaan we jouw gegevens op en hoelang bewaren we ze?

Wanneer je het contactformulier invult, geef je toestemming om deze te bewaren in onze mailbox (hier komen ingevulde contactformulieren binnen). Nadat de communicatie is beëindigd, bewaren we jouw ingevulde contactformulier maximaal zes maanden in onze mailbox. Als je wilt dat we deze gegevens (eerder) wissen; stuur ons een verzoek, dan doen we dit uiteraard.

2.2. Boekingen

Het is mogelijk om via onze website direct een appartement of studio te boeken. Door op ‘Boek nu’ te klikken, kom je terecht op de beveiligde boekingspagina van Hoteliers.com. Hier doorloop je stap voor stap het boekingsproces. Deze partij verzorgt onze rechtstreekse boekingen en daarom delen we jouw persoonsgegevens met hen. Voor aanvullende informatie over het privacybeleid van Hoteliers.com, bekijk de website.

Om onze overeenkomst te kunnen uitvoeren, willen we graag van je weten wanneer je een kamer wilt boeken, hoeveel kamers je wilt boeken en met hoeveel personen je komt. Om jouw boeking te kunnen registreren en bevestigen, vragen we vervolgens om jouw naam en om een e-mailadres. We willen ook graag jouw telefoonnummer weten zodat we snel contact met je kunnen opnemen over je boeking als dat nodig is. We vragen om je adresgegevens in te vullen, zodat we jouw boeking kunnen registreren. Door op ‘Confirm’ te klikken, bevestig je jouw boeking,

In de boekingsmodule van Hoteliers.com bestaat daarnaast de mogelijkheid om jouw studio of appartement te garanderen. Dit is verplicht voor gasten die niet uit Nederland afkomstig zijn. We willen de betaling daarmee borgen om te voorkomen dat gasten niet komen opdagen op de dag van hun boeking. Dit doen we door een deel van het bedrag op de creditcard van de gast te blokkeren. Deze garantie wordt afgehandeld door Hoteliers.com.

Om het ons gemakkelijk te maken, kun je ook alvast laten weten hoe laat je verwacht aan te komen. Daarnaast kun je hier speciale verzoeken rondom jouw verblijf aan ons doorgeven. Wanneer je dit hebt gedaan en op ‘Next’ klikt, kun je nog aangeven of je ontbijt op de kamer wilt, een parkeerplaats wilt reserveren of extra personen op jouw kamer wilt laten slapen. Deze vragen stellen we om jou zou goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

2.1.2. Waar slaan we jouw gegevens op en hoe lang bewaren we deze?

We bewaren de gegevens tot maximaal zes maanden na jouw boeking in een beveiligde omgeving van Winner Hotel Software, daarna verwijderen alle gegevens uit de database. Wil je dat we jouw gegevens eerder wissen, neem dan contact met ons op via de gegevens in paragraaf 1.2.

2.4. Cookies

2.4.1. Google Analytics

Om een goed beeld te krijgen van de manier waarop bezoekers van HotelOranjestaete.nl de website gebruiken, maken wij gebruik van het data-analyseprogramma Google Analytics. Hiervoor worden Google Analytics-cookies geplaatst. Om ervoor te zorgen dat wij jouw privacy optimaal kunnen waarborgen, is een overeenkomst gesloten met Google (gevestigd in de Verenigde Staten). Ook zijn de verzamelde data geanonimiseerd door het laatste octet van jouw IP-adres onzichtbaar te maken. Gebruiksgeschiedenis is op die manier niet meer te herleiden naar jou als individu. De instelling ‘Gegevens delen met Google’ is daarnaast uitgeschakeld, waardoor Google geen toestemming meer heeft om jouw gegevens te benutten voor eigen verwerkingsdoeleinden. Ook maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google-Analytics-cookies.

3. Wat zijn jouw rechten?

3.1. Inzien, aanpassen, verwijderen of overdragen van jouw gegevens

Te allen tijde heb je het recht om in te zien welke gegevens wij van je hebben. Zodra je aan ons kenbaar maakt dat je jouw gegevens wilt inzien, verstrekken wij deze binnen 30 dagen.

Ook heb je het recht om jouw persoonsgegevens door Appartotel Oranjestaete te laten wijzigen of om ze helemaal te laten verwijderen. Voor het wijzigen of verwijderen van je gegevens geldt dezelfde termijn als voor het inzien van de gegevens, namelijk binnen 30 dagen. Ben je een actieve klant van Apparthotel Oranjestaete? In dat geval hebben wij jouw gegevens nodig voor het uitvoeren van onze overeenkomst en kunnen we deze (nog) niet verwijderen.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens van ons te ontvangen, zodat je deze gemakkelijk kunt overdragen aan een andere organisatie. Ook kun je ons vragen de informatie rechtstreeks over te dragen aan een derde partij. Dit geldt alleen voor gegevens waarvoor je ons toestemming hebt gegeven en voor gegevens die nodig zijn om een overeenkomst uit te voeren.

3.2. Intrekken toestemming verwerking persoonsgegevens

Wanneer je contact opneemt met Apparthotel Oranjestaete, zoals omschreven in artikel 2 van deze privacyverklaring, geef je toestemming om bepaalde acties uit te voeren en om (in sommige gevallen) ook persoonsgegevens op te slaan. Je kunt deze toestemming te allen tijde ook weer intrekken. Wanneer je jouw toestemming wilt intrekken, kun je dit telefonisch of schriftelijk aan ons laten weten. De contactgegevens vind je in paragraaf 1.2.

3.3. Een klacht indienen

Wanneer je het niet eens bent met de wijze waarop Apparthotel Oranjestaete. omgaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je een klacht bij ons indienen. Wanneer wij er onderling niet uitkomen heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.