Appartementen | Apparthotel Nijmegen Oranjestaete

Appartementen

Bij ons apparthotel kom je thuis. Elegant design en warme kleuren maken onze appartementen tot een fijne uitvalsbasis tijdens uw verblijf in de oudste stad van Nederland.
Onze appartementen zijn onderverdeeld in vier categorieën, gebaseerd op de ligging in het apparthotel en de grootte van het appartement. De oppervlakten variëren van 35 t/m 53 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, aparte badkamer (met regendouche en föhn) en een aparte slaapkamer met boxspring. Daarnaast kunt u bij de meeste appartementen genieten van een eigen terras of balkon.

Onze tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en tariefwijzigingen tijdens nationale feestdagen en lokale evenementen. Check de tarieven en beschikbaarheid via de reserveringsmodule en reserveer vandaag nog het appartement naar uw keuze. Voor langer verblijf (>week) en frequent verblijf biedt Apparthotel Oranjestaete speciale tarieven. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen via receptie@hoteloranjestaete.nl of bel ons op +31 (0) 24 845 20 09.

4 personen

35 – 53 m² oppervlakte

Aparte slaapkamer

Gratis Wifi

Centrale ligging

Geen lift

OVERNACHTEN IN EEN VAN ONZE APPARTEMENTEN?